PERSARTIKELS

Persmoment – Hotel Cosmopolite **** – Nieuwpoort

Kiwanis Nieuwpoort organiseert groots Italiaans Feest – Dove c’è Musica met een Internationale Tribute ter ere van Eros Ramazzotti

Nieuwpoort, – 29 februari 2024

Op donderdag 29 februari 2024 organiseerde Kiwanis Nieuwpoort Polder en Duin vzw een persconferentie in het Hotel Cosmopolite **** te Nieuwpoort, naar aanleiding van hun 50 jarig bestaan en in het bijzonder voor hun groots feest die zal doorgaan op 22 juni a.s. Het hoogtepunt van het evenement zal een exclusief optreden zijn van de Internationale Tribute band – Eros Ramazzotti.

Het evenement, dat plaatsvindt in Nieuwpoort, belooft een avond vol Italiaanse smaken, muziek en cultuur te worden. Het persmoment dat vandaag werd gehouden, onthulde details over dit opmerkelijke festijn dat niet alleen een viering van hun 50 jarige levenslust is, maar ook de gelegenheid biedt om mensen te verenigen voor het goede doel.

Kiwanis Nieuwpoort Polder en Duin vzw is een lokale afdeling van de wereldwijde Kiwanis International-organisatie en staat bekend om haar inzet voor het verbeteren van het leven van behoevende kinderen.

Het Italiaanse Feest is niet alleen een kans om te genieten van heerlijke gerechten en prachtige muziek, maar het is ook een kans om een verschil te maken in de levens van kinderen die onze hulp het meest nodig hebben. We zijn vereerd om deze Tribute ter ere van Eros Ramazzotti te mogen verwelkomen, een artiest wiens muziek wereldwijd geliefd is, en we zijn vastbesloten om deze avond onvergetelijk te maken voor alle aanwezigen.

Het evenement zal niet alleen entertainment van Italiaanse klasse bieden, maar ook een scala aan culinaire standjes presenteren, waaronder authentieke Italiaanse gerechten, bereid door lokale restaurateurs.

Voor meer informatie zie de website … of ga eerst naar alle persartikels.