EVENEMENTENGOEDE DOELEN

KIWANIS NIEUWPOORT TRAKTEERT

KIWANIS NIEUWPOORT TRAKTEERT (zie bijgevoegd artikel en foto’s onderaan deze pagina)

Beste Ouders,

Kiwanis Nieuwpoort Polder en Duin is een Nieuwpoortse vereniging die zich inzet voor de kinderen. De leuze van Kiwanis is niet voor niets ‘serving the children of the world’.

Dit jaar nodigen wij graag de kinderen van Nieuwpoort uit op zondag 2 december 2018 om 14u30 voor een namiddag “SINTERKLAAS SPECULAAS – KIP VAN TROJE” in centrum Ysara te Nieuwpoort, georganiseerd door de Stad Nieuwpoort.

Het is een familievoorstelling over feest, slingers, snoepjes, bezoek & speculaas. Zoete verhalen met interactie van de kinderen, bekende liedjes, uitvergrote mime, vrolijke dansjes, en knotsgekke clownerie! Dat is het concept van de zoete Sinterklaas speculaas-voorstelling. Speelse attributen, kleurige decorstukken, magische geluiden en sfeervolle livemuziek van o.a. Tom Toonladder zorgen voor de nodige sfeervolle toetsen. Een smaakvolle voorstelling voor kinderen en hun familie. Deze voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met de jeugddienst van Nieuwpoort. Na de voorstelling trakteert de Sint op wat lekkers!

U kunt uw kind(eren) inschrijven voor deze voorstelling door een mailtje te sturen naar kiwanisnieuwpoort.be@outlook.com met de naam van uw kind(eren). U biedt zich dan op 2 december 2018 aan in het centrum Ysara met uw jeugdvoordeelpas. Wij nemen de kost van deze inschrijving ten laste, want Kiwanis trakteert.

Ouders kunnen zich rechtstreeks inschrijven via de site www.nieuwpoort.be (cultuur). Voor de kinderen verloopt de inschrijving via ons. Wij hebben de plaatsen al gereserveerd.

Let wel, de plaatsen zijn beperkt !

Wij kijken er naar uit u en uw kinderen op 2 december te ontmoeten.

Kiwanis Nieuwpoort Polder en Duin vzw
Secretaris Marnix Rathé
0475/75.47.00