EVENTSFOTOALBUMS

11 OCT 2018 – Machtsoverdracht – De Pastorant – Booitshoeke

Op donderdag 11oktober ll. had de Ambtsoverdracht plaats van onze Kiwanisclub Nieuwpoort Polder en Duin vzw. Op de maaltijd waarop ook onze dames uitgenodigd waren – meer bepaald in Resto “De Pastorant” te Booitshoeke – droeg de Voorzitter 17-18 Peter Devisch de vaandel over aan onze nieuwe Voorzitter 18-19, Gregory Belpame. Gregory zat niet stil en zit reeds volop in de voorbereidingen van ons nakend Sinterklaasfeest die zal doorgaan te Nieuwpoort, maar ook en in het bijzonder ons jaarlijks KiwanisFeestCubalicious” die zal plaatsvinden op 04 mei 2019 eveneens te Nieuwpoort. Meer nieuws aangaande deze festiviteiten mag U langs deze weg binnenkort verwachten.
 
Met Kiwaniaanse groeten …
(Voor alle foto’s van de avond, ga naar “fotoalbums” in de rechterkolom.)