EVENEMENTENGOEDE DOELEN

Cuba-Licious Editie 2019 – 04.MEI.2019

Beste Kiwanis-vrienden en sympathisanten,

‘Kiwanis’ is een naam als een klok als het aankomt op het steunen van kinderen in nood. Over de hele wereld zijn er kinderen die behoefte hebben aan steun. Niettemin streeft Kiwanis Nieuwpoort er naar om in onze nabije omgeving kinderen te steunen, hetzij rechtstreeks, hetzij via lokale initiatieven.

Hiervoor moeten er natuurlijk fondsen zijn. Dit bekomen wij door jaarlijks op de Sint-Bernardusfeesten te Nieuwpoort champagne en oesters te verkopen. Ook houden wij jaarlijks een feest. Vorig jaar was de eerste editie van ‘Enjoy Cuba’ een spetterend succes (de afwezigen hebben ongelijk gehad).

Dit jaar, meer bepaald op 04.05.2019, organiseren wij weer een Cubaanse avond in de lijn van vorig jaar, doch toch weer dat ietsje anders. Een avond vol vertier met latino-muziek, Cubaanse gerechtjes (5 foodtrucks), rum, … kortom CUBA-LICIOUS!

Meer informatie hieromtrent (en ook andere informatie) kunt u binnenkort vinden op onze website www.kiwanisnieuwpoort.be. Deze brief is niet alleen een uitnodiging voor dit feest; wij rekenen ook op uw steun voor Kiwanis Nieuwpoort en haar goede doelen. Wij hebben een aantal pakketten samengesteld die u op de keerzijde vindt.

Let wel, sponsoring is niet enkel voor ons feest, maar het ganse jaar door via verschillende kanalen, afhankelijk van het gekozen pakket. Zo verbindt u uw naam voortdurend aan Kiwanis, haar goede doelen en de kinderen. Bovendien ontvangt u uiteraard een factuur voor uw boekhouding.
Neem gerust contact op met uw contactpersoon bij Kiwanis Nieuwpoort.

Hopelijk kunnen wij u binnenkort als sponsor en Kiwanis-vriend verwelkomen op 04.05.2019 !

Kiwanis Nieuwpoort Polder en Duin vzw