EVENEMENTEN

De winnaar is bekend – Cuba-Licious

Nieuwpoort, 31 juli ’18

“WE HEBBEN EEN WINNAAR”

In de bestuursvergadering van 26 juli ll., werd de naam van ons volgend feest (04.05.2019) verkozen uit de verkregen inzendingen.

Cuba-Licious” ingezonden (op dd.12.06.’18) door Veronique, Delgatte kreeg de voorkeur! Ze is dan ook de winnares van het eerste inkom-ticket. Proficiat Veronique en nogmaals bedankt voor uw prachtige inzending.

Wil je reageren op dit bericht … het kan, onderaan deze pagina!

Kiwanis Nieuwpoort Polder en Duin vzw


Nieuwpoort, 05 juni ’18

Na het succes van onze Cubaanse Avond – Enjoy Cuba! – van 14 april ll., plannen we een vervolg en zijn we op zoek naar “DE” nieuwe naam.

De nieuwe datum is 04 mei 2019 en het thema blijft “CUBA”, doch met een ietwat andere invulling.

Ook de naam “Enjoy Cuba!”, “Fiesta Latina” zal dus veranderen. We zijn dus op zoek naar een standingvolle naam die de lading dekt en daarom willen we in deze uw hulp inschakelen.

De uiteindelijk gekozen suggestie zal beloond worden met een inkomticket voor het feest van 04.05.2019. We zijn nu al benieuwd wat jullie ervan zullen maken.

Stuur uw inzending binnen tegen ten laatste 25 juli ’18 via onderstaand antwoord- en reactiesysteem. Na deze datum maken we de winnaar kenbaar. De winnaar zal op onze bestuursvergadering van 26 juli ’18 gekozen worden uit alle inzendingen.

DOE HET NU !

(inzendingen worden pas na moderatie online geplaatst om alle “spam” uit te sluiten)