EVENEMENTENFOTOALBUMS

Enjoy Cuba !!! – 14.04.18 – DE FOTO’S

“The day after” …

Hier zijn ze dan … voor al de foto’s … klik je hier …

Alle leden van Kiwanis Nieuwpoort Polder en Duin en in het bijzonder de Voorzitter Peter Devisch, kunnen alleen maar super tevreden zijn na deze prachtige avond vol dans, muziek, … en zo veel meer … de overheerlijke gerechten van de foodtrucks en voor de geïnteresseerden – hoe kan het anders op een Cubaans feest – de grote keuze aan sigaren.
Iedereen t.t.z. de meer dan 370 blije gezichten waren meer dan laaiend enthousiast omtrent het verloop van de avond, vol lof omtrent de organisatie, de service, … kortom alles verliep vlekkeloos.
Als jullie tevreden zijn … ja, dan zijn wij ook tevreden. Dus volgend jaar, doen we het opnieuw. Zal het “Enjoy Cuba 2” worden? Wie zal het zeggen? … blijf daarom deze site en onze Facebookpagina volgen en je zal het weten! De organisatie ligt dan in handen van onze huidige Voorzitter Elect, Gregory Belpame die vanaf oktober ’18 het voortouw in handen zal nemen.

Wij vernemen graag jullie reacties, vragen en/of commentaren onderaan deze pagina. Deze reacties komen – na moderatie – binnen de 24 uur online!
… ook wij houden rekening met uw privacy!

Langs deze weg willen we hierna nogmaals onze Sponsors en in het bijzonder onze Hoofdsponsors bedanken, want zonder hen was dit alles niet mogelijk geweest.

       

     

Ook willen we langs deze zelfde weg het Stad-Nieuwpoort bedanken voor de zaal, de vlotte medewerking, zonder de totaal-organisator van het ganse evenement te mogen vergeten, nl. Koen & Nathalie DeSmet (Theaterbureau – Nieuwpoort) die tevens ook Hoofdsponsor was.

Bedankt allemaal … en nu #up2 – Editie 2019
Kiwanis Nieuwpoort Polder en Duin vzw