INSCHRIJVINGEN – SINTERKLAASFEEST WOENSDAG 04.12.2019 – NIEUWPOORT

Beste Ouders,

In naam van onze Kiwanisclub Nieuwpoort Polder en Duin is het mij als Voorzitter een eer en een genoegen jullie kinderen te mogen aanschrijven in het kader van het Sinterklaasfeest dat wij organiseren te Nieuwpoort en meer bepaald in de Vismijn op woensdagnamiddag 04 december 2019 vanaf 14 uur.

Graag nodigen wij dan ook alle kinderen uit van de kleuterklassen tot en met het 1ste leerjaar. Dit kost hen niets. Ze zullen kunnen genieten van een onvergetelijke namiddag met spel en plezier en natuurlijk de Sint met zijn Pieten. Voor ieder kind voorzien wij eten, drank en natuurlijk een geschenkje van de Sint.

Graag hadden wij dan ook ten spoedigste de inschrijving van uw kind of uw kinderen vernomen. Dit kan enkel online via onze websitewaarvoor dank. Inschrijven kan nog tot 27 november a.s., nadien kunnen wij geen inschrijvingen meer aanvaarden.

KLIK HIER OM UW KIND(eren) ONLINE IN TE SCHRIJVEN

De aanwezigheid van een ouder / meerderjarige begeleider is verplicht. Kinderen zonder begeleider zullen niet toegelaten worden. Max. 5 kinderen/begeleider. Uiteraard is er voor de begeleiders ook een bar voorzien waar zij iets kunnen nuttigen. In alle geval neemt de organisatie geen verantwoordelijkheid en toezicht op zich gedurende het feest.

In afwachting van uw spoedige inschrijving, verblijven wij,

Met Kiwaniaanse Groeten, alsook met de groetjes van de Sint …

Voorzitter 2019-2020 – Dirk De Poorter